24 березня, в передостанню суботу місяця в багатьох оселях по всьому світі на одну годину згасло електричне світло, замовкли телевізори і пральні машини, а на міських площах згасла ілюмінація визначних споруд. Таким чином тисячі організацій, компаній та урядів і мільйони небайдужих людей висловили свою стурбованість майбутнім Планети та спільне бажання захистити природу.

Година Землі є найбільшим у світі природоохоронним рухом, започаткованим Всесвітнім фондом природи (WWF). Він заохочує сотні мільйонів людей по всьому світі щось змінити у своєму житті заради Планети. Цього року Година Землі проходила під гаслом "Connect the Earth" - "Зв`яжись з Землею!".

Підтримали цю акцію і осередки Брахма Кумаріс в Україні і в усьому світі. Увечері 24 травня у Києві, Одесі, Дніпрі, Львові та Ужгороді відбулись годинні медитації, метою яких було не лише підтримати міжнародний екологічний рух, а насамперед створити сильну, чисту атмосферу за допомогою позитивних вибрацій свого розуму.

Ця акція є для нас дуже близькою, адже вдячність Матері Землі за все, чим вона обдаровує нас, прагнення максимально економно використовувати її ресурси, жити в гармонії з навколишнім світом, людьми, природою та самим собою — це невід`ємна складова духовного способу життя.