30 червня в Ужгороді відбувся День молоді, організований Студентською республикою Закарпаття, Закарпатською лигою КВВ, Національною молодіжною Радою України за підтримки Закарпатської держадміністрації та Ужгородської міськради.

До програми свята увійшли круглі столи за участю громадських організацій і представників місцевих органів самоврядування, велопробіг і свято Холі (яке у Європі вже кілька років відзначають у липні). До початку всіх заходів група організаторів Дня молоді зустрічалась з координатором Центру Брахма Кумаріс в Ужгороді та займалась медитацією.

Олена Біланіна: «Хтось починає свій день з кави, хтось - з пробіжки, а ми – з початкового уроку Раджа йоги, організованого Закарпатською Молодіжною Радою в рамках святкування щорічного Дня молоді в Ужгороді».

Представники Центру Брахма Кумаріс також долучились до круглого столу за участю представників громадських організацій, під час якого розглядались питання молодіжної стратегії міста, обговорювались питання молодіжного підприємництва та зайнятості, участі молоді у процесах прийняття рішень і комунікації з державними органами.

Увечері, перед початком святкування Холі відбулась зустріч «Розвиток творчого руху в Ужгороді очими молоді», під час якої мала місце дискусія про підтримку творчої молоді міста, з цікавими пропозиціями та рекомендаціями учасників.