Незважаючи на всі складнощі та обмеження, що є нині в нашій державі, Посольство Індії в Україні вирішило відзначити в столиці Міжнародний день йоги.

Київський Центр Брахма Кумаріс є постійним учасником програм, присвячених Міжнародному дню йоги, й цього разу представники Центру також були запрошені до організаційного комітету свята.

Святкова програма відбулася 17 червня 2023 року у великому, добре обладнаному залі великого бізнес-центру, де також є бомбосховище, що було обов`язковою умовою.

Захід відкрився урочистим запаленням свічок, в якому взяли участь пан Харш Кумар Джайн, посол Індії в Україні, пан Олег Торгало, голова Товариства Україна-Індія та доктор Джаянт Кумар Дас, аюрведа.

Цьогорічна програма включала виступи співробітників посольства, семінари й презентації вчителів різних шкіл йоги, індійські танці й вегетаріанське частування.

Разом з усіма, слухачі Київського Центру виконували асани та пранаями з офіційного протоколу йоги, а координатор Центру Ніна Даниленко розповіла про основи Раджа йоги та провела медитацію з коментарями.

Після трьох років майже повної ізоляції було справді приємно знову поговорити безпосередньо з людьми та побачити їхні сяючі очі.